Tarieven

De kosten voor therapie zijn vaak een obstakel waardoor iemand de stap niet neemt om echt te gaan werken aan verandering. Door dit obstakel besluit men te vaak het maar bij het ‘oude’ te laten.

Maak wel de stap! Laat geld in eerste instantie geen rol spelen, het leven is vele malen meer waard, dan het voorbij te laten gaan en dan nog meer spijt te moeten verdragen. Wees tijdens de intake open en eerlijk over je financiële situatie. Wanneer je niet in staat bent het tarief te kunnen voldoen, dan zoeken we naar een passende oplossing die bij jouw situatie past.

Kennismakings gesprek is gratis; 30 minuten.
Vervolg gesprekken zijn 45,- euro / 60 minuten

Vergoeding;  deze gesprekken worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar. (vandaar ook een verlaagd uurtarief als tegemoetkoming, dit heeft te maken met  beroepsverenigings kosten).

Klachten; ik streef naar een zo professioneel en betrokken mogelijke begeleiding. Desondanks kunnen zich situaties voordoen waarbij je als cliënt een klacht hebt. Hopelijk ervaar je de vrijheid om dit tijdens de gesprekken bespreekbaar te maken. Mochten we er samen niet uitkomen dan kun je je wenden tot het klachtenpoortaal  info@klachtenportaalzorg.nl waar ik bij aangesloten ben, die bemiddelen bij klachten. 

Mijn verantwoording; jaarlijkse bijscholing door het volgen van studiedagen en aparte intervisie en supervisie bijeenkomsten. Stichting Rosegarden kennen mij als therapeut,  bij hen ben ik aangesloten als lid van het landelijk netwerk van christen psychosociaal therapeuten.