Wie ben ik?

Mijn naam is Menno Dekker, geboren in 1966 te Alkmaar,  sinds 1997 woon ik in Heerde. Ik ben getrouwd met Rosalie en samen hebben we 5 kinderen, met inmiddels twee schoonzonen en (hoe mooi) 3 kleinkinderen erbij!

Ook mijn leven heeft periodes gekend met veel ups en downs,  deze hebben mij gevormd en er toe aangezet om op een zoektocht te gaan naar antwoorden op de vragen die ik had. Het vroege verlies van mijn vader, het onverwachtse verlies van mijn eerste vrouw en het begin van een kwaadaardige tumor hebben mij als het ware klein gemaakt, maar tegelijker tijd, ook grote bewondering voor het Leven gegeven. 

De vele vragen over hoe en wat mensen beweegt, waarom ze doen zoals ze doen en hoe verschillend ze reageren op situaties, hebben mijn interesse getrokken naar de opleiding tot psychosociaal therapeut.

Door de vier jaar studie, levens ervaring en mijn geloof als volgeling van Jezus zijn thema’s als Leven, Relaties en Vrij zijn tot echte prioriteiten geworden. Mede vanuit dit geloof en visie dat Hij voor ieder mens gedachten van vrede en vrijheid heeft, je gekend en geliefd bent. Vrij (zonder schuld of schaamte) en met nieuwe moed (angst en spanning overwonnen) jouw leven kan voortzetten.

Mijn inzet is om samen naar jouw “backstage” te gaan, daar eerlijk over te zijn en samen met jou te zoeken naar grip en balans. Zodat jij daarna weer in de “schijnwerper” van het dagelijks “toneel” durft te verschijnen!